Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye intibak ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin semtı gün opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kısım ile henüz kesif kullanma sağlanabilir.

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve yangın kapısı sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Selam, Sağlıksız sandık yangın baplarımıza ilişik çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

feysbuk twitter-x linkedin whatsapp mail print copy Yazı Boyutu

Yangın Bapsı Kolu aşağı hakikat itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Kısım gestaltsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve haza olmalıdır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha ali mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page